• De Bruin BV - Groothandel in
    De Bruin BV - Groothandel in Verwarming - Sanitair - Tegels - Dakmateriaal PVC - Ventilatie - Loodgietersmateriaal - Warmtepompen - PV Panelen
  • Sanitair Showroom in Woerden
    Sanitair Showroom in Woerden Wij verzorgen alles van ingenieuze kranen en accessoires tot een complete inrichting inclusief (design) radiatoren.
  • De Bruin, uw partner!
    De Bruin, uw partner! Persoonlijk contact, bereikbaarheid en flexibiliteit zijn de kernwoorden die ons onderscheiden en garant staan voor een prettige samenwerking.
Alles onder 1 dak
Wij kunnen voor u het complete verhaal verzorgen van dak materiaal tot en met de riolering en alles wat daar tussen zit. Of het nou om een CV installatie is of een nieuwe badkamer uitzoeken in onze showroom, alles is mogelijk.

Alles-onder-1-dak

 

De Bruin BV: de klus compleet

Als installateur wil je voor je klant maar één ding: de klus zo snel en zo goed mogelijk afronden. Dit is waar technische groothandel De Bruin BV op inspeelt met een zeer breed assortiment. Verwarming, vloerverwarming, PVC, ventilatie, Sanitair en dak materialen, De Bruin BV levert alle installatiematerialen die nodig zijn. Rechtstreeks via de afhaalbalies in Woerden en Montfoort, of binnen 24 uur via de eigen bezorgservice.

Samenwerking met Aabo dak-materiaal groothandel en showroom

Opvallend in het aanbod van De Bruin BV is de uitgebreide keuze in zinkwerk en dakbedekkingsmaterialen. Begin dit jaar werd voor deze discipline een gespecialiseerde samenwerking gevonden met Aabo dak-materiaal groothandel om installateurs zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar onderscheid weet de groothandel ook te maken met de sanitairshowroom in de Woerdense vestiging, waar eindklanten sanitair materialen van dichtbij kunnen bekijken. De sanitairshowroom heeft een oppervlakte van ongeveer 500m2 waar we naast diverse badkamers ook inloop en complete schuifwandkasten presenteren. Diverse voorbeelden van tegelvloeren zijn op de grond zichtbaar.

Best denkbare service

De Bruin BV gaat al sinds 1979 prat op vakkennis en advies van een hoog niveau. Het beantwoorden van vragen en het uitwerken van gerichte offertes gebeurt snel en deskundig. Het team van De Bruin BV wil niets liever dan dat de installateur zijn werk zo efficiënt mogelijk kan verrichten, geholpen door de best denkbare service. Weten hoe dat in zijn werk gaat? Breng eens een bezoek aan de vestiging in Woerden, waar afhaalbalie, showroom en tegeltheek onder één dak te vinden zijn. U bent van harte welkom!

foto pand